Kvbbskqct12eqz4aflyd

Digitaalisen markkinoinnin perusteet

Kurssin avulla saat kokonaiskuvan digimarkkinoinnista ja pystyt toteuttamaan sitä tuloksellisesti

Haluaisitko oppia digimarkkinoinnin peruskaavan?

Digimarkkinoinnissa ja digitaalisessa liiketoiminnassa on omat lainalaisuutensa, jotka täytyy oppia mikäli haluaa toteuttaa tuloksellista markkinointia. Saat tämän ilmaisen verkkokurssin avulla kattavat kokonaiskuvan siitä, mitä kaikkia osa-alueita digitaalisen markkinointiin liittyy. Kurssin käytyäsi sinulla on käytössäsi työkalupakki, jonka avulla voit lähteä rakentamaan markkinointisuunnitelmaa.

Kurssi sisältää 1,5 tuntia tiukkaa asiaa, joten ota muistiinpanovälineet esiin!

Kurssin on suorittanut tähän mennessä yli 500 suomalaista markkinoinnin parissa työskentelevää henkilöä. Kurssin palaute on ollut 9,7/10.

Opit kurssilla muun muassa:

 1. 6 tärkeää digitaalisen markkinoinnin perusperiaatetta, jotka sinun täytyy sisäistää, jotta saat haluamiasi tuloksia
 2. Miten markkinointisuppilo ja asiakaspolku linkitetään toisiinsa
 3. Digimarkkinoinnin peruskaavan, jolla tahkoat uusia asiakkaita
 4. Millä kahdella komponentilla pystyt vivuttamaan digimarkkinointisi tehokkuutta monikertaiseksi
 5. Digitaalisen markkinoinnin eri osa-alueet eli miten verkkopalvelusi linkittyy markkinoinnin kanaviin tai kuinka teknologiavalintasi vaikuttaa sisältöstrategiaan
 6. Creaticin kehittämän 5T-mallin digimarkkinoinnin ohjaamiseen ja johtamiseen
 7. Saat käyttöösi valmiita Excel-pohjia läpikäydyistä asioista
 8. Pääset käsiksi kattaviin muualta verkosta löytyviin lisämateriaaleihin linkkien kautta

Todistus osaamisestasi

Saat todisteeksi kurssin suorittamisesta alla näkyvän sertifikaatin. Se todistaa, että osaat strategisen digimarkkinoinnin perusteet ja ymmärrät, kuinka soveltaa niitä käytännössä. Sertifikaatti on hyvä todistus osaamisestasi.

Kenelle tämä kurssi sopii?

Tämä kurssi sopii kaikille henkilöille, jotka haluavat ymmärtää miten tuloksellista ja tehokasta digimarkkinointia toteutetaan. Sinä voit olla esimerkiksi:

 1. Toimitusjohtaja / talousjohtaja, joka on kiinnostunut siitä miten yrityksesi pystyisi paremmin hyödyntämään digimarkkinointia kasvun ja kannattavuuden tukemisesssa
 2. Markkinointipäällikkö tai -johtaja, joka haluaisi rakentaa itselleen uutta osaamista digimarkkinoinnin saralla tai oppia paremmin hyödyntämään digitaalisia työkaluja osana markkinointia
 3. Tuotepäällikkö tai brand manager, joka haluaa kasvattaa tuotteidensa myyntiä tuloksellisen digimarkkinoinnin avulla
 4. Opiskelija, joka haluaa varmistaa oman työllistymisensä ja hankkia itselleen tulevaisuudessa tarvittavaa osaamista

Hyppää siis mukaan tälle erittäin edulliselle verkkokurssille alla olevan painikkeen kautta!

Kurssin OVH hinta on 27 € + alv."Suurkiitokset todella selkeästä, monipuolisesti ja perustietoa tarjoavasta digimarkkinoinnin kurssista. Kouluttajana, opettajana ja koulutuksen kehittäjänä työskentelevänä kiinnitän aina myös huomiota pedagogiikkaan. Jaksoin seurata ja motivoitua kurssin sisällöistä ja onnistuit kiinnittämään huomioni, jolloin oppiminen tapahtuu. Hienoa työtä ja kiitos vielä!

- Johanna

"Katsoin juuri digimarkkinoinnin perusteet-kurssin, ja iso kiitos siitä!

Kurssin sisältö oli todella informatiivinen, ja siinä paneuduttiin asioihin, joiden olemassaoloa en ole edes kerennyt ajattelemaan. Kurssinne sisältö antoi paljon tietoa, ja nyt minulla on suunta, jota lähteä tavoittelemaan."


- Nanita

"Kiitos antoisasta kurssista. Toimin itse enemmän viestinnän ja mainonnan puolella, mutta koin että kurssi oli helppotajuinen myös ns. maallikolle, joka ei ole opiskellut markkinointia. Kaverini, joka itse asiassa opiskelee tradenomiksi, suositteli sitä minulle työnhakua ajatellen."

- Sonja

Get started now!Your Instructor


Janne Ikola
Janne Ikola

Jannella on yli 15 vuoden kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja digitaalisesta markkinoinnista. Hän on ollut rakentamassa digistrategioita tunnetuille suomalaisille pörssiyhtiöille kuin myös valmentanut digitaalisen markkinoinnin osaamista lukuisiin pk-yrityksiin ympäri Suomea.

Janne toimii tällä hetkellä digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneen Creatic Oy:n toimitusjohtajana.


Frequently Asked Questions


Koska tämä kurssi alkaa ja loppuu?
Tämä on verkkopohjainen kurssi, joka on jatkuvasti saatavilla. Voit aloittaa kurssin koska tahansa ja käydä sen sinulle sopivassa tahdissa. Kurssin sisältö on sinun käytettävissä myös kurssin jälkeen eli voit palata siihen ja saat myös kaikki uudet sisällöt ja työkalut käyttöösi!
Kuinka pitkä kurssi on?
Kurssin läpikäyminen kestää opiskelutahdista riippuen noin 1-2 tuntia. Voit siis hyvin käydä kurssin vaikka yhden illan aikana.
Mitä hyötyä kurssista on?
Kurssin avulla saat kokonaiskuvan ja kattavan ymmärryksen siitä mitä tarkoittaa nykyaikainen digimarkkinointi. Kurssi sisältää malleja ja työkaluja, joita voit alkaa käyttämään omassa markkinoinnissasi vaikka heti.

Get started now!