Kuinka rakennat henkilöbrändin, jonka avulla haaveesi toteutuvat?

Haluatko että sinuun otetaan yhteyttä - sen sijaan että sinä yrität saada yhteyttä? Tämän verkkokurssin ohjeilla rakennat henkilöbrändin, jonka avulla saat ylivoimaisen etulyöntiaseman: myynnissä, työpaikan haussa tai yrityksesi näkyvyydessä.


Vain sinä voit päättää, minne haluat mennä.
Avaimet unelmiisi ovat tässä!

Lue lisää!

Oletko haaveillut jo jonkin aikaa, että sinut tunnettaisiin oman alasi osaajana?

“Olet huomannut että tunnet tietyn alan osaajan sosiaalisen median kautta, vaikka et ole koskaan tavannut häntä. Tunnet ja luotat häneen asiantuntijana. Kun nykymaailmassa ihmiset etsivät uutta tietoa, tietyn alan asiantuntijaa tai osaamista - yhä useammin luotetaan vain tunnettuihin henkilöihin tai lähipiirin suosittelemiin osaajiin.

Ihmiset luottavat ihmisiin - ei yrityksiin tai mediaan.”  Saatat tunnistaa itsesi jostakin alla olevista kohdista:

 • Haluaisit että asiakkaat joille haluat myydä, tai yritykset joihin haluaisit töihin - ottaisivat sinuun yhteyttä. Ilman että sinä otat yhteyttä heihin
 • Mietit miten voisit johtajana / yrittäjänä vaikuttaa siihen mitä yrityksestäsi ajatellaan
 • Et oikein tiedä, miten saisit osaamistasi paremmin esille sosiaalisessa mediassa ja yleensäkin omalla alallasi
 • Olet avannut oman profiilisi jossakin sosiaalisessa mediassa, mutta et tiedä mitä sinun kannattaisi seuraavaksi tehdä
 • Olet jo tehnyt jotakin, mutta et ole ihan varma mihin asioihin sinun kannattaisi keskittyä
 • Sinulta puuttuu selkeä suunnitelma ja tavoitteet asiantuntijavaikuttajaksi kasvamiseen
 • Et ole varma onko sinulla tarpeeksi aikaa tehdä tätä
 • Mietit että toimiikohan tämä oikeasti, onko kukaan saanut henkilöbrändäyksellä tuloksia? Ja minkälaisia tuloksia?


Dominointia oman alasi vaikuttajana!

Verkkopohjaisen kurssin avulla voit käydä oppimateriaalit ja luennot haluamassasi tahdissa ja sinulle sopivaan aikaan. Saat käyttöösi valmiita työkaluja ja harjoituksia. Joilla viet oppimasi käytäntöön.

Kurssin lopputuloksena sinulla on selvät askelet asiantuntijavaikuttajaksi etenemiseen.

Ala rakentamaan henkilöbrändiäsi jo tänään!

Voit opiskella verkkokurssin milloin haluat, se ei ole paikkaan eikä aikaan sidottu.

Mistä kurssi koostuu?

Kurssi koostuu verkkopohjaisista luennoista sekä työkaluista joiden avulla saat äkkilähdön matkallasi henkilöstä tunnetuksi osaajaksi, yrittäjäksi tai työntekijäksi. Lisäksi pääset mukaan suljettuun Facebook ryhmään josta saat apua ja tukea mieltä askarruttaviin kysymyksiin joita kurssin aikana tulee.

Mitä tulet oppimaan?
 • Varmistat että et käytä aikaasi sosiaalisessa mediassa turhaan ja tiedät mihin kannattaa keskittyä

 • Teet toimintasuunnitelman, joka ohjaa tekemistäsi päivä päivältä

 • Laadit sosiaalisen median profiilin, joka vakuuttaa ne joihin haluat vaikuttaa

Kenelle tämä kurssi sopii?
 • Asiantuntijalle

 • Yrittäjälle tai johtajalle

 • Myyjälle tai markkinoijalle

Mitä kurssiin sisältyy?
 • Verkkopohjaiset luennot, jotka voit katsoa koska tahansa

 • Valmiita työkaluja ja harjoituksia ohjaamaan oppimistasi

 • Tukea ja turvaa kurssin aikana mieleen tuleviin haasteisiin

Kurssivaatimukset
 • Olet luonut profiilin Linkediniin

Verkkokurssi

Opiskele helposti ja mukavasti videoiden ja yksinkertaisten tehtävämateriaalien avulla. Silloin kuin sinulle sopii.

Tukiryhmä 24/7

Yhteinen kurssille osallistuvien Facebook ryhmä, jossa voit halutessasi keskustella muiden mukana olevien kanssa ja oppia lisää. Kouluttaja Matti Perkkiö mukana vastaamassa kysymyksiin iltaisin ja viikonloppuisin.

Stipendi

Kun olet suorittanut kurssin, saat “Henkilöstä brändiksi” -stipendin. Stipendi myönnetään kurssiin sisältyvän 30 päivän haastiksen suorittaneille.


Verkkokurssin sisältö

Kurssi sisältää viisi osiota.


“Oikotietä onneen ei ole. Kaikkein tärkeintä on oikea asenne ja teot. Puhujat jäävät liikennevaloihin ihmettelemään, kun tekijät ovat jo horisontissa. Kumpaan sorttiin sinä haluat kuulua?” -Andrei Koivumäki, 100 Faktaa Myynnistä -kirja.

Edelleenkin vain harvoilla aloilla on paljon somesta tunnettuja osaajia - vaikuttajia. Juuri nyt - 2022 - sinulla on huikea mahdollisuus tulla oman alasi tunnetuksi tekijäksi. Henkilöksi johon otetaan yhteyttä kun apua tarvitaan!

Sosiaalinen media tarjoaa tällä hetkellä täysin poikkeuksellisen mahdollisuuden kertoa missä olet ammattilainen - ja hyödyntää sen tarjoamat huikeat verkostot - ja tehdä omasta unelmastasi totta. Olipa sinulla tavoitteena myydä, tarjota omaa osaamistasi tai nostaa oman yrityksesi brändi uudelle tasolle. Sinne mistä muut vielä haaveilevat.

Ala rakentamaan henkilöbrändiäsi nyt!

Vuosi 2022 on paras hetki lähteä rakentamaan vaikuttava henkilöbrändi - ennen muita!

Ostettuasi kurssin, voit edetä sinulle sopivaan tahtiin. Aloita nyt, koska mitä aikaisemmin aloitat, sitä nopeammin pääset hyödyntämään uusia oppeja!

Aloita tästä! >>

Referenssejä:

“Olen erittäin kiitollinen Matille ammattimaisesta avusta, jonka ansiosta pääsin alkuun henkilöbrändäyksessä. Sain ensimmäisen someprofiilini kuntoon ja homman käyntiin!”

Juha Klasila

Vakuutusmestari

"Suosittelen tätä kurssia kaikille markkinoinnista ja henkilöbrändäyksestä kiinnostuneille.

Kurssin opit ovat meillä Tecinspirellä käytössä päivittäin. Henkilöbrändit kiinnostavat nykyaikana huomattavasti enemmän kuin harmaat korporaatiopäivitykset.

Uudet asiakkaamme tulevat lähes yksinomaan sosiaalisen median kautta tai muiden asiakkaidemme suosituksista. Tässä auttaa luonnollisesti myös meidän 100% asiakastyytyväisyyys."

Teemu Kivioja

Toimitusjohtaja

“Matti vahvisti esimerkillään ja saaduilla näytöillä luottamustani ja varmuutta siitä miten henkilöbrändäyksessä kannattaa toimia. Nyt kynnys itsensä likoon laittamisesta on matalampi - voin heittäytyä omana itsenäni! Olen vakuuttunut siitä että Matin neuvoilla ja opastuksella pääsen uudelle levelille!”

Jaana Patrakka

LKV, YKV, Kaupanvahvistaja

"Henkilöstä brändiksi- verkkokurssi oli todella hyvä buustaus omaan henkilöbrändäykseen! Kurssilla saadut vinkit esimerkkeineen innosti laittamaan ne myös käytäntöön! Ja vaikka itse sanonkin, hyvin näkyy toimivan! ;)"

Johanna Elola

Toimitusjohtaja

Kouluttaja: Matti Perkkiö

Olet ehkä törmännyt minuun jossakin sosiaalisen median kanavassa, perinteisessä mediassa, podcastissa tai videolla? Olin vielä pari vuotta sitten ihan perusjamppa (olen toki edelleenkin), tuntematon lämpöpumppuja myyvä ja markkinoiva Matti. Olin tehnyt pitkän uran alalla, mutta osaamistani ei juuri tunnettu. Sitten huomasin somessa muutamia henkilöitä jotka jotenkin erottuivat massasta ja heistä puhuttiin paljon.

Mietin että olisiko mahdollista että myös minun osaamiseni tunnettaisiin paremmin ja ehkä sitä kautta myös edustamani yritys? Löysin vähitellen keinoja joiden avuilla sain vähitellen, itse asiassa aika nopeasti näkyvyyttä - positiivista näkyvyyttä. Tämän reilun vuoden aikana minua on haastateltu lukuisiin lehtiin, podcasteihin ja videoihin lämpöpumppuihin liittyen. Saan jo suurimman osan asiakkaistani viesteinä sosiaalisen median kautta ja ennen kaikkea, minuun luotetaan alan ammattilaisena. Koen olevani etuoikeutettu ja siksi haluan jakaa oman tietämykseni kaikille tämän verkkokurssin muodossa.


Myös sinä pystyt ihan varmasti tähän - lämpimästi tervetuloa kurssille! Mahtava päästä tutustumaan sinuun ja oppimaan uutta yhdessä!

Henkilöstä brändiksi -verkkokurssi

Tämän verkkokurssin ohjeilla rakennat henkilöbrändin, jonka avulla saat ylivoimaisen etulyöntiaseman: myynnissä, työpaikan haussa tai yrityksesi näkyvyydessä.

 • Pysyvä pääsy verkkokurssiin ja sen työkaluihin
 • Matin tuki ja verkosto käytössäsi

Verkkokurssi (alv. 0%)

197 €