Keitä me olemme?

Creatic on vuonna 2012 perustettu digitaalisen liiketoiminnan suunnittelu- ja valmennustoimisto. Sen asiakkaina on suomalaisia pk-yrityksiä koko valtakunnan alueella.

Creaticin palvelut kattavat strategisesta suunnittelusta henkilöstön valmennukseen asti kaikki digitaaliseen liiketoimintaan liittyvät osa-alueet. Autamme myös pk-yrityksiä kilpailuttamaan ja ulkoistamaan markkinoinnin osa-alueita hallitusti ja strategisesti. Meidän missionamme on auttaa yrityksiä parantamaan omaa kilpailukykyään ja huolehtimaan siitä, että strategisesti tärkeä osaaminen on yrityksen hallussa.

Pääkouluttaja

Digitrainer.fi-palvelun pääkouluttajana toimii Janne Ikola. Hän työskentelee päivätyössään Creaticin toimitusjohtajana ja valmentajana.

Jannella on kansainvälisen markkinoinnin MBA-tutkinto Helsingin Kauppakorkeakoulusta ja viestintätekniikan insinööritutkinto EVTEK:stä. Hän on toiminut yli 15 vuotta markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan strategina, konsulttina ja kouluttajana. Jannen asiakkaita ovat vuosien varrella olleet mm. Nordea Oyj, Citycon Oyj, Elisa Oyj, Veho, Finnmatkat, Stockmann Oyj, Real Snacks, Robit Oyj, Pfizer, ja lukuisat muut pienemmät suomalaiset yritykset.