Rakenna digitaalisen markkinoinnin suunnitelma, joka tuo tuloksia

Tämän verkkokurssin avulla saat luotua asiakaslähtöisen digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, joka on johdettu yrityksesi tavoitteista ja viety käytännön toimenpiteiksi asti.

Lue lisää

Tuntuuko sinusta, että digimarkkinointisi on näpertelyä tai ettet saa sillä haluamiasi tuloksia?

Iso osa yrityksistä on tänä päivänä ottanut digitaalisen markkinoinnin käyttöön. Tämän jälkeen on havahduttu erilaisten vaihtoehtojen, kanavien, työkalujen ja teknologioiden runsauteen. Aiemmin markkinointi oli yksinkertaista ja nyt siitä onkin tullut monimutkaista. Saatat tunnistaa itsesi, jostain alla olevista kohdista:

 • Et osaa päättää miten yrityksesi kannattaisi hyödyntää sosiaalista mediaa
 • Käytät digitaalisia kanavia lähinnä mainostamiseen
 • Et ole aivan varma kuka asiakkaasi on ja kuinka sinun kannattaisi häntä puhutella
 • Et ole määrittänyt kilpailuetuasi tai markkinoinnin ydinviestiä
 • Et tiedä miten digimarkkinointi liitettäisiin osaksi yrityksen strategiaa
 • Sinulla ei ole kokonaiskuvaa kaikista mahdollisuuksista
 • Sinulta puuttuu selkeä suunnitelma digimarkkinoinnin toteuttamiseen
 • Et tiedä miten markkinointi ja myynti kannattaisi yhdistää
 • Sinulta puuttuu selkeä mittaristo digimarkkinoinnin tuloksellisuuden seurantaan

Timanttista digimarkkinointia!

Verkkopohjaisen kurssin avulla voit käydä oppimateriaalit ja luennot haluamassasi tahdissa. Saat käyttöösi valmiita pohjia ja harjoituksia, joilla viet oppimasi käytäntöön.
Kurssin lopputuloksena sinulla on toteutuskelpoinen digimarkkinoinnin suunnitelma, joka tukee yrityksesi tavoitteita ja strategiaa.

Mitä opit kurssilla?
 • Yhdistät digimarkkinoinnin yrityksen strategiaan
 • Laadit asiakaslähtöisen digimarkkinoinnin suunnitelman
 • Teet toimintasuunnitelman, joka ohjaa digimarkkinointia
Kenellä tämä kurssi sopii?
 • Yrittäjille
 • Markkinointipäälliköille
 • Digimarkkinoinnista kiinnostuneille
Mitä kurssiin sisältyy?
 • Monta tuntia verkkopohjaisia luentoja, jotka voit katsoa koska tahansa
 • Valmiitä työkaluja ja harjoituksia ohjaamaan oppimistasi
 • Tukea ja turvaa ongelmatilanteisiin ja haasteisiin.
Mitä vaatimuksia kurssille osallistumiselle on?
 • Ymmärrät digimarkkinoinnin perusteet

Mitä hyötyä kurssista on sinulle?

Saavuta tuloksia digimarkkinoinnin avulla

Digimarkkinoinnille täytyy asettaa selkeät tavoitteet ja laatia suunnitelma niihin pääsemiseksi. Kun tiedät mitä tavoittelet, alat saamaan tuloksia. Selkeät tavoitteet auttavat sinua myös määrittämään mittarit, joilla tavoitteiden toteutumista seuraat. 

Keskity oikeisiin asioihin

Digitaalisen markkinoinnin ekosysteemissä on valtavasti erilaisia mahdollisuuksia, joihin voisit tarttua. Yhdenkään yrityksen resurssit eivät riitä niissä kaikissa menestymiseen, vaan sinun on pystyttävä valitsemaan juuri oikeat kanavat, työkalut, sisällöt ja metodit. Digimarkkinoinnin suunnitelma auttaa sinua kohdistamaan resurssisi oikeisiin kohteisiin.

Tee digimarkkinoinnista strategista

Laatimalla digimarkkinoinnin suunnitelman, linkittyy kaikki toimenpiteet yrityksesi strategiaan ja sen tavoitteisiin. Digimarkkinointi tuottaa silloin tuloksia, jotka edistävät liiketoimintaa markkinointibudjetin kuluttamisen sijaan. Tämä auttaa markkinointia saavuttamaan aseman, jossa se pääsee vaikuttamaan liiketoiminnan suunnitteluun ja johtamiseen.

Markkinointibudjetti

Digimarkkinoinnin suunnitelma auttaa sinua kohdistamaan markkinointibudjetin oikealla tavalla ja oikeisiin asioihin.

Markkinointitase

Opit myös rakentamaan markkinointi-investointeja, jotka tuottavat tuloksia vuodesta toiseen ja kasvattavat markkinoinnin tasetta.

Kurssin sisältö

Kurssi sisältää verkkopohjaisia luentoja, jotka voit käydä koska tahansa ja missä tahansa. Tarvitset käyttöösi vain verkkoselaimen. Kurssiin kuuluu myös opiskeluasi tukevia harjoituksia sekä markkinoinnin käyttöön tehtyjä työkaluja ja valmiita pohjia.

1. PERUSTEET

Saat aluksi kokonaiskuvan digimarkkinoinnista strategiasta tuotantoon. Opit myös yhdistämään myynnin ja markkinoinnin keskenään.

2. LÄHTÖKOHDAT

Seuraavaksi määrittelet asiakaspersoonat ja markkinointisi ydinviestin. Teet myös markkinoinnin inventaarion.

3. TAVOITTEET

Opit miten liiketoiminnan strategiset tavoitteet johdetaan markkinoinnin tavoitteiksi ja millä tavalla viet ne arkisen tekemisen tasolle.

4. ASIAKAS-
LÄHTÖINEN SUUNNITELMA

Teet markkinointisuunnitelman, joka palvelee asiakasta ostopolun eri vaiheissa sopivilla sisällöillä ja kampanjoilla.

5. TOTEUTUS-SUUNNITELMA

Rakennat itsellesi digimarkkinoinnin vuosikellon ja opit miten 5T-mallia voidaan hyödyntää kampanjoiden mittaamisessa.

6. TYÖKALUT JA MALLIPOHJAT

Saat käyttöösi valmiit Excel-työpohjat, joilla pääset nopeasti alkuun oman digimarkkinoinnin suunnitelman kanssa.

Course Curriculum

KOULUTTAJA:
Janne Ikola

Jannella on 15 vuoden kokemus digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin strateisesta suunnittelusta. Vuosien varrella hän on laatinut satoja digistrategioita ja markkinointisuunnitelma yrityksille. Hänen asiakkainaan ovat toimineen mm. Citycon Oyj, Elisa Oyj, Nordea Oyj, Veikkaus, Stockmann Oyj, Finnmatkat, Veho ja lukuisat muut suomalaiset pk-yritykset.

Janne on koulutukseltaan viestintätekniikan insinööri (B.Sc) ja kansainvälisen markkinoinnin MBA. Hän työskentelee tällä hetkellä toimitusjohtajana digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneessa Creatic Oy:ssä sekä Digitrainer.fi-palvelun pääkouluttajana.

Kurssipaketit

Olemme rakentaneet kurssista kaksi eri vaihtoehtoa tarpeesi ja tilanteesi mukaan. Voit joko hankkia pelkän verkkokurssin työkaluineen ja omatoimisesti rakentaa yrityksellesi digimarkkinointisuunnitelman, tai voit hyödyntää meidän apua ja osaamista suunnitelman rakentamisessa Mestari-paketin avulla.

Pelkkä verkkokurssi

97 €

Kertamaksu, EUR


 • Yli 23 verkkopohjaista luentoa
 • Valmiit Excel-pohjat ja mallit
 •  12 kk käyttöoikeus sisältäen kaikki uudet materiaalit

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Koska kurssi alkaa ja päättyy?

Kurssi on sinun käytettävissäsi 12 kk ajan 24/7. Voit käyttää sitä miltä tahansa selaimella varustetulla päätelaitteella. Voit käydä siis kurssin omassa tahdissasi, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös koska tahansa palata takaisin läpi käymiisi luentoihin ja materiaaleihin.

Entä jos olen tyytymätön kurssin sisältöön?

Meille on tärkeintä, että sinä opit ja kehityt Digitrainer-kurssien ja koulutuksien avulla. Mikäli olet tyytymätön kurssin sisältöön tai se ei vastaa odotuksiasi, hyvitämme sinulle ostoksesi takaisin 14 päivän ajan. Voit siis rauhassa tutustua kurssiin ja varmistaa, että se vastaa tarpeitasi. Saat myös aina tukea ja vastaukset ilmenneisiin ongelmiin ja kysymyksiin.

Voinko vaihtaa tavallisen verkkokurssi-lisenssin Mestari-pakettiin jälkikäteen?

Voit tarvittaessa nostaa tavallisen verkkokurssi-lisenssisi Mestari-pakettiin. Ole vain yhteydessä meihin niin kerromme miten se onnistuu käytännössä. Huomioithan, että Mestari-lisenssistä ei voi enää päivittää takaisin tavalliseen verkkokurssi-lisenssiin.

Get started now!