T8dl6ewotac0mezpvlvw

9 megatrendiä, jotka vaikuttavat sinunkin liiketoimintaasi

"Rising tide lifts all boats. Rising storm sinks the weak ones"

Vain muutos on pysyvää

Tiedän, otsikko on kohtuullisen kulunut sanonta.

Itse asiassa muutoskaan ei ole enää entisensä. Se nimittäin kiihtyy koko ajan nopeammaksi. Yhteiskunnallinen muutosvauhti tuntuu tuplaantuvan jatkuvasti. Muutos mihin ennen meni 50 vuotta, tapahtuukin nyt 25 vuodessa. Asiat, jotka tuntuivat uusilta 10 vuotta sitten, ovatkin uusiutuneet jo 5 vuodessa.

Paasikivi sanoi aikoinaan, että "Viisauden alku on tosiasioiden tunnustaminen". Tämä, juuri sinulle tarkoitettu ilmainen kurssi, on luotu aivan samasta syystä.

Tavoitteenani on tarjota sinulle tosiasioita, jotta voit tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä tulevaisuudessa.

Pään painaminen puskaan, oman toimialan nurkkaan käpertyminen tai tosiasioiden kieltäminen saattaa toimia täällä Pohjolan perukoilla vielä hetken aikaa. Mutta jossain kohtaa alati kiihtyvä muutos saavuttaa myös sinut.

Louis Pasteur totesi viisaasti, että ”Onni suosii valmistautunutta mieltä". Valmistautumalla muutokseen, ja kääntämällä sen mahdollisuudeksi, kasvatat onnistumisen edellytyksiä.

9 muutosvoimaa tuleville myrskyille

Käyn tällä kurssillä läpi 9 megatrendiä, joihin olemme omassa asiakastyössämme törmänneet. Niiden tarkoitus ei ole summata yhteen kaikkea mitä maailmassa tapahtuu. Niiden ulkopuolelle on myös jätetty moni kuluttajan arkeen vaikuttava megatrendi.

Vain erittäin harva yritys pystyy menestymään kieltämällä tai toimimalla näiden megatrendien vastaisesti. Ainakaan se ei aseta onnen kertoimia ja liiketoiminnan odotusarvoa positiiviseksi. Virtaa voi uida alas- tai ylöspäin, mutta vain toiseen suuntaan se on helpompaa ja edistyminen varmempaa.

Kurssi sisältää tehtäviä ja harjoituksia, joilla voit lähteä määrittämään vastauksia megatrendien asettamiin haasteisiin. Kaupan päälle kuuluu vielä valtava määrä linkkejä, mikäli tietyt megatrendit kiinnostavat sinua ja haluat päästä sukeltamaan niihin syvemmälle.


Get started now!Your Instructor


Janne Ikola
Janne Ikola

Jannella on yli 15 vuoden kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä ja digitaalisesta markkinoinnista. Hän on ollut rakentamassa digistrategioita tunnetuille suomalaisille pörssiyhtiöille kuin myös valmentanut digitaalisen markkinoinnin osaamista lukuisiin pk-yrityksiin ympäri Suomea.

Janne toimii tällä hetkellä digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistuneen Creatic Oy:n toimitusjohtajana.


Frequently Asked Questions


Koska tämä kurssi alkaa?
Kurssi on verkkopohjainen eli se on koko ajan saatavilla. Voit aloittaa kurssin koska tahansa ja käyttää sen läpikäymiseen juurin niin vähän tai paljon aikaa kuin haluat.
Kuinka kauan pääsen kurssimateriaaleihin käsiksi?
Kurssimateriaalit ovat sinun käytettävissä niin kauan kuin tämä kurssi pysyy julkisena.
Miksi kurssi on ilmainen?
Digitrainer.fi:n ja Creatic Oy:n missiona on parantaa suomalaisten pk-yrityksien kilpailukykyä digitalisaation ja digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksien myötä. Tässä missiossa myös meitä auttaa tämä ilmaiseksi jaettava tieto. Haluamme tuoda tämän asiakastyössä saamamme näkemyksen ja ymmärryksen kaikkien yrityksien saataville.

Get started now!