Mikä on Digitrainer.fi?

Digitrainer.fi on sivusto, jonka tavoitteena on auttaa vaikuttajia ja yrityksiä kehittämään omaa osaamistaan digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median saralla - verkkokurssien muodossa.

Sivusto, kurssit ja verkkokauppa on tuotettu Teachable -verkkokurssialustalla.

Kuka tuottaa verkkokurssit?

Verkkokurssien tuottajina ja kouluttajina toimivat Matti Perkkiö, Lauri Vuohensilta ja Henri Huhtala.

VALMENTAJA - MATTI PERKKIÖ
Matti on tehnyt ja johtanut menestyksekkäästi myyntiä ja digimarkkinointia lähes 20 vuoden ajan. Hänen vahvinta osaamistaan ovat konkreettiset käytännön vinkit siihen miten modernilla markkinoinnilla, ajatusjohtajuudella, henkilöbrändäyksellä ja videomarkkinoinnilla vaikutetaan seuraajiin tai asiakkaisiin. Olipa sitten tavoitteena viestiä jostakin tietystä aihepiirista tai tuottaa yritykselle markkinoinnin kautta tulosta viivan alle.

VALMENTAJA - LAURI VUOHENSILTA

Laurilla on vuosien kokemus somesisältöjen tuottamisesta ja markkinoinnista erittäin kilpailuilla kansainvälisillä sekä kotimaisilla markkinoilla. Lauri on tehnyt yhteistyötä mm. maailman suurimpien yritysten kuten 20th Century Fox, Netflix ja Adidas. Erityisosaamisalueina videotuontanto, Youtube, alustaoptimointi, viraalisisällöt sekä eri somealustojen yhdisteleminen vahvan brändin rakentamiseksi. Yhteensä yli 16 miljoonaa seuraajaa eri somealustoilla.

VALMENTAJA - HENRI HUHTALA

Henri on rautainen viestinnän ammattilainen. Hän tekee päivätyönsä videokuvaamisen ja videomarkkinoinnin parissa Creovo Oy:llä. Henrin vahvuudet ovat luovan videoviestinnän ja käsikirjoittamisen lisäksi tekninen osaaminen sekä kameroiden, kuvausten että editointiohjelmien tuntemus. Lauri on opiskellut mediaviestintää ja käsikirjoittamista Suomen ja Virossa.


Teettekö verkkokurssien lisäksi myös workshopeja tai puheita livenä?

Kyllä! Tuotamme yrityksille näistä samoista aiheista myös pidempiä valmennuksia / workshopeja sekä tulemme mielellään myös puhumaan näistä aiheista livenä vaikkapa yrityksesi koulutukseen tai järjestämääsi tapahtumaan.

Jos haluat lisätietoa verkkokursseihin, valmennuksiin, workhopeihin tai puheisiin liittyen niin ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Henri Huhtala
p. 050 338 4318
Linkedin profiili

Matti Perkkiö
p. 0400 389 690
Linkedin profiili

Lauri Vuohensilta
p. 040 517 4788
Linkedin profiili