Digitaalisen liiketoiminnan personal trainer

Me koulutamme ja valmennamme digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin voittajia.

MIKÄ IHMEEN DIGITRAINER?


Digitrainer.fi on täysin uudenlainen digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin valmennus- ja koulutusohjelma, joka on suunnattu pk-yrityksien markkinointihenkilöstölle ja päättäjille. Sen rakenne on suunniteltu varmistamaan, että markkinointipäättäjä ymmärtää ja oppii:


 1. Mitä digitaalinen liiketoiminta, digitalisaatio ja markkinointi pitävät sisällään
 2. Miten niiden avulla voidaan lähteä rakentamaan uusia liiketoimintakonsepteja ja kasvua
 3. Miten yritys huomioi digitaalisuuden strategiatyössään ja kuinka digitaaliselle liiketoiminnalle ja markkinoinnille asetetaan strategian toteutumista tukevat mittarit
 4. Kuinka digitaalinen markkinointi rakennetaan liiketoiminnan tavoitteista strategisiksi, taktisiksi ja operatiivisiksi suunnitelmiksi, toimenpiteiksi ja tavoitteiksi.
 5. Rakentamaan oman digitaalisen markkinoinnin työkalupakin, jota hän osaa käyttää kokonaisvaltaisesti yksittäisten irtoideoiden sijaan
 6. Ohjaamaan omaa ja muiden työskentelyä tuloksellisesti.

Kuten huomaat ylläolevasta, Digitrainer on enemmän kuin pelkästään kurssipohjainen oppiminen. Se tärkein tavoite on varmistaa, että markkinointipäättäjä pystyy viemään käytäntöön kaiken oppimansa.


SISÄLTÖ

Palvelu koostuu yli 20:stä verkkokursseista, sosiaalisen oppimisen ympäristöstä ja yhteisöstä, sekä henkilökohtaisesta valmennuksesta. Yksittäinen verkkokurssi koostuu videopohjaisista oppitunneista, jotka voit käydä läpi missä tahansa, millä tahansa päätelaitteella, ja mihin tahansa aikaan. Digitaalinen sisältö mahdollistaa oppimisen omaan tahtiin.

Verkkokurssien pituudet vaihtelevat käsiteltävän aiheen mukaan, mutta ne ovat tyypillisesti muutaman tunnin mittaisia. Niihin sisältyy erilaisia tehtäviä, ja sinun on tarkoitus kokeilla niissä läpikäytyjä asioita käytännössä. Tämän johdosta yksittäisen verkkokurssin läpikäyntiin on syytä varata noin viikko aikaa. Verkkokursseihin kuuluu näiden lisäksi erilaisia valmiita digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin työkaluja, pohjia ja malleja, joita voit käyttää.

Alla esimerkki kurssisisällöstä:

Digistrategian laatiminen -verkkokurssi

Digistrategian laatiminen -verkkokurssin sisältöesimerkki


Digitrainer-valmennus kattaa kaikki tärkeimmät, digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin aihealueet. Käsittelemme kurssin aikana mm. seuraavia kokonaisuuksia:

✅ Digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin perusteet
✅ Brändin hallinta ja kehitys digitaalisessa ympäristössä
✅ Lisäarvon luonti digitaalisessa ympäristössä
✅ Digitaalisen liiketoiminnan strategian laatiminen
✅ Digimarkkinoinnin suunnitelman ja vuosikellon laatiminen
✅ Markkinoinnin mittariston rakentaminen
✅ Digitaalisen osaamisen rakentaminen yritykseen
✅ Myynnin johtaminen sosiaalisessa ja digitaalisessa ympäristössä
✅ Markkinoinnin strategiset tavoitteet
✅ Sisältö- ja inbound -markkinointi
✅ Sosiaalisen median markkinointi
✅ Chatbotit ja keskustelumarkkinointi
✅ Account-based marketing
✅ B2B-digimarkkinointi
✅ Verkkokaupan perustaminen
✅ Verkkoanalytiikka ja markkinoinnin mittaaminen
✅ LinkedIn-markkinointi
✅ Twitter-markkinointi
✅ Facebook-markkinointi
✅ Sähköpostimarkkinointi
✅ Markkinoinnin automaatio
✅ Affiliate-markkinointi
✅ Laadukkaiden liidien generointi
✅ Verkkopalvelun rakentaminen
✅ Vaikuttajamarkkinointi
✅ Videot markkinoinnissa
✅ Kasvuhakkerointi
✅ Passiiviset tulonlähteet eli automatisoitu liiketoiminta


(Yllä kuvattu Gartnerin kuvaus nykyaikaisesta digitaalisen markkinoinnin toiminnosta. Ei enää kovin yksinkertaista siis)

Näiden lisäksi käymme läpi yhteisissä webinaareissa ajankohtaisia ongelmia ja kysymyksiä, joita kurssilaisilla on herännyt. Samassa yhteydessä saat myös hyviä vinkkejä ja käytännön ratkaisuja oman yrityksesi markkinointiin. Tätä yhdessä oppimisen mallia tukee myös suljettu Facebook-ryhmä, jossa voit jakaa onnistumiset ja epäonnistumiset, pyytää apua akuuttiin markkinoinnin haasteeseen, tai vaikkapa vain verkostoitua muiden markkinointipäättäjien kanssa.

Palveluun kuuluu myös henkilökohtainen valmennus ja sinun tilanteesi perusteella laadittu henkilökohtainen opintosuunnitelma. Valmennuksen ja opintosuunnitelman avulla varmistamme, että rakennat itsellesi juuri sellaista osaamista kuin omassa työssäsi tarvitset. Valmennukseen kuuluu myös kerran kuukaudessä pidettävä etätapaaminen, jossa voit kysyä vinkkejä tai neuvoja mihin tahansa markkinointiin liittyvään ongelmaan. Näiden lisäksi saat käyttöösi vielä digitaalisen markkinoinnin suunnitelman, jonka avulla voit lähteä toteuttamaan yrityksesi digimarkkinointia.


 

HYÖDYT SINULLE JA YRITYKSELLESI

Digitrainer.fi varmistaa, että opit digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin tärkeimmät aihealueet, ja pystyt hyödyntämään niitä työssäsi. Tämä tapahtuu kolmen kriittisen osa-alueen avulla:

 1. Kattava verkkokurssikokonaisuus, jonka sisällöt voit käydä haluamassasi tahdissa ja voit koska tahansa palata takaisin aihealueisiin, jotka vaativat kertausta. Tämä mahdollisuutta sinulla ei ole perinteisissä koulutuksissa.
 2. Saat käyttöösi kaikki uudet ja päivittyvät kurssit, sekä niiden työkalut, mallit ja valmiit markkinointipohjat.
 3. Henkilökohtainen valmennus, joka varmistaa sinulle räätälöidyn opintosuunnitelman avulla, että opit juuri sinun työsi kannalta tärkeimmät kokonaisuudet. Valmentaja myös tukee sinua arkisissa markkinoinnin ongelmissa. Mukaan kuuluu vielä sinun ja valmentajan yhdessä laatima digitaalisen markkinoinnin strategia ja toimintasuunnitelma!
 4. Yhteisön tuki ja turva takaa sen, että saat aina apua päivänpolttavaan kysymykseen tai ongelmaan. Altistut yhteisössä myös muiden yrityksien toimintamalleille, joita voit hyödyntää omassa yrityksessäsi.

MIKSI TÄMÄ ON TÄRKEÄÄ?

Digitaalinen liiketoiminta ja markkinointi kehittyy ja muuttuu valtavalla vauhdilla. Olet varmasti itsekin huomannut, kuinka koko ajan ilmestyy uusia kanavia, teknologioita, alustoja ja metodeja markkinoinnin käyttöön. Myös uusia markkinointimetodeja, -kanavia ja -ismejä tulee tarjolle jatkuvasti enemmän ja enemmän.


Monelle yritykselle se ensimmäinen ja nopein vaihtoehto onkin ostaa tarvittava osaaminen ulkopuolelta ja ulkoistaa digimarkkinointi. Meidän mielestä näin ei tarvitsisi olla.

On tärkeää, että opit ja ymmärrät, mitä ratkaisuja sinun kannattaa ulkoistaa, ja mitkä ovat sellaisia kokonaisuuksia, että ne kannattaa ehdottomasti pitää omassa hallinnassa. Tällä varmistat, että:

✅Liiketoiminnan kehittäminen ei ole riippuvainen ulkoisista kumppaneista ja samalla säästät markkinointikuluissa

✅Osaat kilpailuttaa ja hankkia ulkoistettuja palveluita itse

⛔️Et maksa liikaa kumppaneille suunnittelusta ja tuotannosta

⛔️Et ulkoista strategisesti tärkeää liiketoiminnan aluetta


 

PALVELUPAKETIT JA HINNOITTELU

Olemme rakentaneet koulutukseen kolme, eri tarpeisiin suunniteltua palvelupakettia. Niiden kaikkien laskutus perustuu 3 kk sopimukseen. Sopimusta voi jatkaa tämän jälkeen 3 kk sopimuskausilla, jotka varmistavat, että saat käyttöösi uusimmat sisällöt, päivitetyt työkalut sekä pääsyn verkkoyhteisöön. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Jos et koe koulutusta hyödylliseksi voit perua sen 14 päivän aikana ja saat rahasi takaisin.

Palveluun sisältyy yli 20 kpl verkkokursseja!

Tavalliseen koulutukseen ja kursseihin verrattuna saat kaiken sisällön käyttöösi 12 kuukauden ajaksi. Voit siis koska tahansa palata aihealueeseen, johon kaipaat kertausta. Tämän lisäksi pääset käsiksi myös päivitettyyn ja palveluun myöhemmin lisättyyn sisältöön.

Saat myös sertifikaatin suoritetuista kursseista todisteena oppimastasi.

⬇️ ⬇️ ⬇️

1. YKSITTÄISET VERKKOKURSSIT: 399 €/kpl

 • Verkkokurssimateriaalit yksitellen ostettuna (pääsy kurssille 12 kk ajan)
 • Sopii henkilöille, jotka kaipaavat vain uutta oppia digitaalisesta liiketoiminnasta tietyistä aihealueista ja haluavat itsenäisesti opiskella materiaalit läpi
 • Voit ostaa juuri ne kurssit, joita tarvitset eli et maksa turhasta

2. TREENARI-PAKETTI: 470 €/kk (3kk sopimus)

 • Kaikki verkkokurssimateriaalit (yli 20 kpl)
 • Valmiit työkalut ja pohjat markkinoinnin käyttöön (esim. digitaalisen markkinnoinnin mittaristo, sisältökalenteri, markkinoinnin vuosikello, jne)
 • Pääsy suljettuun Facebook-ryhmään osaksi oppimisyhteisöä
 • Suljetut webinaarit kurssilaisille, joissa voi kysyä kysymyksiä ajankohtaisiin aiheisiin tai ongelmiin
 • Alennus Creaticin muista palveluista -10 %

3. MESTARI-PAKETTI: 970 €/kk (3kk sopimus)

 • Kaikki verkkokurssimateriaalit (yli 20 kpl)
 • Valmiit työkalut ja pohjat markkinoinnin käyttöön
 • Pääsy suljettuun Facebook-ryhmään osaksi oppimisyhteisöä
 • Suljetut webinaarit kurssilaisille, joissa voi kysyä kysymyksiä ajankohtaisiin aiheisiin tai ongelmiin
 • Henkilökohtainen tapaaminen 1 krt/kk, jolla varmistetaan kehittyminen ja oppiminen
 • Henkilökohtainen opintosuunnitelma
 • Digitaalisen markkinoinnin suunnitelma / strategia laadittuna yhdessä opiskelijan kanssa
 • Alennus Creaticin muista palveluista -20 %

Pyydä tarjous mikäli useampi henkilö yrityksestä on kiinnostunut osallistumaan valmennukseen. Tarjoamme erillisen alennuksen seuraaville lisensseille.

Tarvitsetko näiden pakettien ulkopuolelta juuri sinun tarpeisiin räätälöidyn kokonaisuuden? Haluatko valita vain tietyt kurssit mutta haluat niiden lisäksi vaikkapa henkilökohtaista valmennusta? Ota yhteyttä niin rakennamme juuri sinun tarpeisiin sopivan tarjouksen.

 

HAKUOHJEET

Digitrainer.fi-koulutus käynnistyy 1.1.2019.

Mukaan mahtuu 30 yritystä, jotka haluavat valmentaa markkinointihenkilöstöään tekemään tuloksellista, liiketoimintaa kasvattavaa digitaalista markkinointia, rakentaa uutta digitaalista liiketoimintaa ja varmistaa, että strateginen osaaminen on yrityksen omassa hallussa.

Mikäli haluat ilmoittaa yrityksesi mukaan, laita yhteystietosi alla olevalla lomakkella ja olemme sinuun yhteydessä!

🔥BONUS🔥

Olemme rakentaneet koulutukseen bonus-järjestelmän, jossa palkitsemme nopeasta päätöksenteosta:

1️⃣Ensimmäinen mukaan ilmoittautunut yritys saa -50 % alennuksen valitsemastaan palvelupaketista

2️⃣Toinen mukaan ilmoittautunut yritys saa -40 % alennuksen valitsemastaan palvelupaketista

3️⃣Kolmas mukaan ilmoittautunut yritys saa -30 % alennuksen valitsemastaan palvelupaketista

4️⃣Neljäs mukaan ilmoittautunut yritys saa -20 % alennuksen valitsemastaan palvelupaketista

5️⃣5-10. mukaan ilmoittautunut yritys saa -10 % alennuksen valitsemastaan palvelupaketista

Toimi siis nopeasti. Tähän aloitukseen mahtuu mukaan 30 yritystä. Seuraava valmennuskurssi alkaa näillä näkyvin 1.4.2019. Voit ilmoittautua myös siihen mukaan.

Ystävällisin terveisin,

Janne Ikola
Toimitusjohtaja
Creatic Oy

PALVELUN TOTEUTTAJA

Palvelun toteuttaa Creatic Oy. Missionamme on kehittää suomalaisten pk-yrityksien digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin osaamista. Me uskomme, että tulevaisuudessa yritysten kilpailukyky tulee perustumaan digitaalisen liiketoiminnan ja digitalisaation mahdollistamiin tekijöihin. Tätä osaamista ei pidä ulkoistaa ulkopuolisille suunnittelu- ja tuotantotoimistoille, vaan yrityksien ja järjestöjen on varmistettava, että tämä osaaminen on heidän työntekijöillään.

Digitrainer.fi-palvelun pääkouluttajana toimii Janne Ikola. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin suunnittelusta, valmennuksesta ja koulutuksesta. Jannella on kansainvälisen markkinoinnin MBA-tutkinto Helsingin Kauppakorkeakoulusta ja viestintätekniikan insinöörin tutkinto EVTEK:stä.